Плати брзо и лесно преку нашите сервиси за онлајн плаќање
Без чекање ред во банка и без провизија!
Нов Дојран денес без вода
Поради дефект на главна водоводна линија, денеска 06.08.2018 Нов Дојран ќе биде без вода. Се работи на отклонување на дефектот.
06.08.2018 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Санација на дел од улица Илинденска во Стар Дојран
Се изврши санација на дел од улица Илинденска во Стар Дојран во должина од 40м. За оваа интервенција беа обезбедени финансиски средства и тоа: -54% собрани средства од засегнати граѓани од ул.Илинденска; -46% сопствено учество на Комуналец-Полин Стар Дојран Благодарност до граѓаните од ул.Илинденска за финансиската поткрепа.
31.07.2018 Повеќе
На 25 луѓе и се допаѓа ова
Чистење на просторот околу Градската Саат Кула
Просторот околу градската Саат Кула, едно од спомен обележјата на Општина Дојран е исчистен и е отворен пристап за посетители.
25.07.2018 Повеќе
На 11 луѓе и се допаѓа ова
Пешачка патека покрај објект на ЕЛЕМ
Изградена пешачка патека со бекатон плочки со што се поврза поплавениот предел што води од главна улица до пешачко-рекреативната патека покрај Дојранското Езеро.
24.07.2018 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Плажа "Карач" комплетно исчистена и уредена
Плажа "Карач" наспроти истоимената населба е комплетно исчистена и попесочена.
05.07.2018 Повеќе
На 1 луѓе и се допаѓа ова
Бетонирање улица во населба "Карач" Стар Дојран
Бетонирана улица во должина од 150м во населба Карач, КО Стар Дојран
03.07.2018 Повеќе
На 22 луѓе и се допаѓа ова
Поставени контејнери во с.Фурка
Во рамки на акцијата за чистење и разубавување на с.Фурка, беа поставени и контејнери за комунален отпад. Во прва фаза поставени се 5 контејнери а ќе бидат вкупно 10 до средина на месец септември.
05.05.2018 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова