18.11.2020 21:23:00
Донација на материјали и опрема за лична здравствена заштита
Огромна благодарност до Германската агенција за меѓународна соработка (GIZ) и АДКОМ -Здружение на даватели на комунални услуги за донираниот пакет со материјали и опрема за лична здравстена заштита.
На 44 луѓе и се допаѓа ова