28.06.2019 21:23:00
Попесочување на градска плажа Стар Дојран и плажа Калрдма во Нов Дојран
Во тек се активности за попесочување на градската плажа во Стар Дојран и плажата Калдрма во Нов Дојран.
На 1 луѓе и се допаѓа ова