25.07.2018 22:50:00
Чистење на просторот околу Градската Саат Кула
Просторот околу градската Саат Кула, едно од спомен обележјата на Општина Дојран е исчистен и е отворен пристап за посетители.
На 11 луѓе и се допаѓа ова