15.10.2018 23:04:00
Дефект на водоводна линија во Стар Дојран
Откриен дефект (пукната цевка) на PVC ф150мм водоводна линија која доставува вода до Хит казино, воен камп, граничен премин Дојран и Мдфс Интернационал.
На 1 луѓе и се допаѓа ова