Плати брзо и лесно преку нашите сервиси за онлајн плаќање
Без чекање ред во банка и без провизија!
Изведба на атмосферски канал на ул.Кузман Ј.Питу
Во тек се активности за изведба на атмосферски канал на ул.Кузман Ј.Питу во Стар Дојран со што конечно проблемот со поплавување на домаќинствата кои гравитираат кон оваа улица ќе биде решен.
04.04.2019 Повеќе
На 1 луѓе и се допаѓа ова
Хортикултурно уредување на дворот на ОУ Кочо Рацин и просторот пред ЈОУДГ Кокиче
Хортикултурно уредување на дворот на ОУ Кочо Рацин во Стар Дојран и просторот пред ЈОУДГ Кокиче во Нов Дојран
21.03.2019 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Интервенција на водоводна мрежа во с.Црничани
На ден 19.03.2019 година од страна на екипа на ЈПКД”Комуналец-Полин”- Стар Дојран во населено место Црничани беше интервенирано на водоводната мрежа на три локации: 1. Замена на вентил на главна водоводна мрежа(близу до старата водоводна пумпа) при што се употребени: - вентил фи 100 - ЕКС спојки – 2 комплет со шрафови и мутери. 2.Поправка на помошна линија од 1 цол ( према гробиштата) со замена на оштетено црево во должина од 1 метар. 3.Поправка на помошна линија од 1 цол (близу СЦ Истатов)
19.03.2019 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Изведба на секундарна канализациона мрежа на Гоце Делчев во Стар Дојран
Во тек е изведба на секундарна канализациона мрежа во должина од 280м, населба Гоце Делчев во Стар Дојран. Поголем број домаќинства коишто гравитираат кон трасата ќе имаат можност да се поврзат на канализационата линија.
17.02.2019 Повеќе
На 1 луѓе и се допаѓа ова
Чистење на снегот и мразот од улиците
Екипите на ЈПКД Комуналец-Полин Стар Дојран во изминатите 10-тина дена, преку целиот ден но и во вечерните часови работеа на расчистување на паднатиот снег од локалните улички и патишта. Беше ангажирана и приватна фирма со своја механизација за расчистување на снегот низ населените места во општина Дојран.
14.01.2019 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Поставен нов пумпен агрегат во бунарско подрачје Деребаш
Успешно е извршено поставување на нов пумпен агрегат во бунар 1, Деребаш кој долго време беше надвор од употреба. Со тоа се обезбедени дополнителни количини вода за населено место Стар Дојран.
27.12.2018 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Бетонирање на ул.Ѓорѓи Абаџиев во Нов Дојран
Започна бетонирањето на ул.Ѓорѓи Абаџиев во Нов Дојран во должина од 240м и ширина од 5м.
06.11.2018 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Санирање дефект на главна водоводна линија во с.Фурка
Дефектот беше откриен на главната водоводна линија со полиетиленска инсталација ф 125мм на околу 150 м. од бунар Две чешми којшто испумпува вода до резервоарот во с.Фурка. Со помош на машина за топло лепење полиетиленска цевка, дефектот беше отклонет со што продолжи нормалното водоснабдување на населението од Фурка.
17.10.2018 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Дефект на водоводна линија во Стар Дојран
Откриен дефект (пукната цевка) на PVC ф150мм водоводна линија која доставува вода до Хит казино, воен камп, граничен премин Дојран и Мдфс Интернационал.
15.10.2018 Повеќе
На 1 луѓе и се допаѓа ова