Плати брзо и лесно преку нашите сервиси за онлајн плаќање
Без чекање ред во банка и без провизија!
Прекин на водоснабдување во Нов Дојран
Почитувани корисници, Ве известуваме дека на ден 18.09.2019 (Среда) поради неопходни работни активности ќе има прекин на водоснабдувањето во Нов Дојран. Прекинот ќе трае до 12:00 часот.
18.09.2019 Повеќе
На 6 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Фурка
Почитувани, Ве известуваме дека на ден 17.09.2019 поради дефект на главната водоводна линија без вода ќе останат корисниците од село Фурка. Се очекува дефектот да биде саниран најкасно до 18:00 часот. Ви благодариме за разбирањето.
17.09.2019 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Стар Дојран
Почитувани, Ве известуваме дека на ден 08.08.2019 поради дефект во водоводната линија ќе има прекин на водоснабдувањето во Стар Дојран. Се очекува дефектот да биде саниран најкасно до 11:00 часот. Ви благодариме за разбирањето.
08.08.2019 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Стар Дојран
Почитувани, Ве известуваме дека на ден 29.07.2019 година во периодот од 11:00-12:30 часот поради неопходни работни активности ќе има прекин на водоснабдувањето во Стар Дојран. Ви благодариме за разбирањето.
29.07.2019 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Стар Дојран
Почитувани, Ве известуваме дека на ден 10.07.2019 година во периодот од 7:30-11:00 часот поради неопходни работни активности ќе има прекин на водоснабдувањето во Стар Дојран. Ви благодариме за разбирањето.
10.07.2019 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Стар Дојран
Почитувани, Ве известуваме дека на ден 04.07.2019 година во периодот од 9:30-11:30 часот поради неопходни работни активности ќе има прекин на водоснабдувањето во Стар Дојран. Ви благодариме за разбирањето.
04.07.2019 Повеќе
На 1 луѓе и се допаѓа ова
Редовно миење на пешачко-рекреативната патека во Стар Дојран
Во периодот на летната сезона кога секојдневно се бележи зголемување на бројот на туристи и посетители во Дојран, екипите на ЈПКД ,,Комуналец-Полин" ќе вршат редовно миење и одржување на рекреативно-пешачката патека во Стар Дојран со цел да се подобри нивото на хигиената и јавната чистота.
28.06.2019 Повеќе
На 4 луѓе и се допаѓа ова
Санација на атмосферски канал Деребашки Поток на улица ,,Даме Груев" во Стар Дојран
Извршена е санација на атмосферскиот канал Деребашки Поток на улица ,,Даме Груев" во Стар Дојран
28.06.2019 Повеќе
На 1 луѓе и се допаѓа ова
Попесочување на градска плажа Стар Дојран и плажа Калрдма во Нов Дојран
Во тек се активности за попесочување на градската плажа во Стар Дојран и плажата Калдрма во Нов Дојран.
28.06.2019 Повеќе
На 1 луѓе и се допаѓа ова
Јавен повик за давање под закуп на движни ствари-опрема за плажа Карач
Ј А В Е Н П О В И К За прибирање на писмена пријава во врска со постапката за доделување на договор за давање под закуп на движни ствари-опрема за плажа Карач
20.05.2019 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова