Плати сметка брзо и лесно


Упатство

За да ја платите сметка брзо и лесно треба да ѓи внесете Вашата шифра, реон, број и година на сметката што сакате да ја платите.

Шифра, реон, број и година на сметка можете да ги најдете на горниот дел од сметката. На следната слика се означени со црвено: