14.01.2019 17:13:00
Чистење на снегот и мразот од улиците
Екипите на ЈПКД Комуналец-Полин Стар Дојран во изминатите 10-тина дена, преку целиот ден но и во вечерните часови работеа на расчистување на паднатиот снег од локалните улички и патишта. Беше ангажирана и приватна фирма со своја механизација за расчистување на снегот низ населените места во општина Дојран.
На 0 луѓе и се допаѓа ова