06.08.2018 16:00:00
Нов Дојран денес без вода
Поради дефект на главна водоводна линија, денеска 06.08.2018 Нов Дојран ќе биде без вода. Се работи на отклонување на дефектот.
На 0 луѓе и се допаѓа ова