29.09.2018 17:55:00
Нов Дојран без вода
Во периодот од 9 до 12 часот, водата во Нов Дојран ќе биде исклучена поради водоводни приклучоци на ул.Едвард Кардељ
На 0 луѓе и се допаѓа ова