03.10.2018 21:15:00
Санирање дефект на главна водоводна линија на ул.Едвард Кардељ во Нов Дојран
На ден 03.10.2018 (среда) поради дефект на главна водоводна линија на ул.Едвард Кардељ во Нов Дојран, водоснабдувањето беше во прекин од неколку часа.
На 0 луѓе и се допаѓа ова