Плати брзо и лесно преку нашите сервиси за онлајн плаќање
Без чекање ред во банка и без провизија!
Честит Бадник
Нека е честит и за многу години Бадник. Бадник е ноќта на мирот, радоста и сплотеноста, кога будни го дочекуваме раѓањето на Христос. Нека донесе здравје, мир, љубов и спокојство во секој дом.
07.01.2022 Повеќе
На 15 луѓе и се допаѓа ова
Среќни празници!
Ви ги честитаме претстојните Новогодишни и Божиќни празници и ви посакуваме многу здравје, среќа и успех во Новата 2022 година.
30.12.2021 Повеќе
На 9 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Нов Дојран
Почитувани, Ве известуваме дека денес 30.11.2021 година (вторник) поради настанат дефект на водоводната мрежа во Нов Дојран ќе има прекин на водоснабдувањето. Прекинот ќе започне во 08:30 часот. Се очекува дефектот да биде саниран и водата да биде пуштена до 12:30 часот. Ве молиме за разбирање.
30.11.2021 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Изведба на нова водоводна линија во населба Калдрма, Нов Дојран
Изведена е нова водоводна линија во должина од 300м во населбата Калдрма во Нов Дојран со полиетиленска инсталација f-90mm, со вграден надземен хидрант. Инвестицијата за изведбата е од сопствени средства на ЈПКД „Комуналец-Полин“ согласно програмата за работа.
25.11.2021 Повеќе
На 12 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Стар Дојран
Почитувани, Ве известуваме дека на ден 17.11.2021 година (среда) во населеното место Стар Дојран во времескиот период од 08:00 до 13:00 часот ќе има прекин во испораката на вода до корисниците. Прекинот на водоснабдувањето ќе биде поради тековни интервенции во одржувањето на водоводниот систем.
16.11.2021 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Нов Дојран
Почитувани, Ве известуваме дека денес 21.10.2021 (четврток) поради извршување на активности поврзани со тековното одржување на водоводната мрежа, ќе биде прекинато водоснабдувањето во Нов Дојран. Прекинот ќе започне во 08:00 часот и се очекува да трае до 12:30 часот.
20.10.2021 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Честит 11 Октомври!
Нека ни е среќен и долговечен празникот 11 Октомври - Денот на Народното востание!
11.10.2021 Повеќе
На 2 луѓе и се допаѓа ова
Честит 8 Септември - Денот на независноста!
Нека ни е честит големиот јубилеј 30 години независна и суверена Република Северна Македонија!
08.09.2021 Повеќе
На 2 луѓе и се допаѓа ова
Расчистување и порамнување на депонија „Карач“
Во тек е акција за расчистување и порамнување на депонијата „Карач“ во Стар Дојран на вкупна површина од 50.000м2. Со соодветна механизација, ангажирана од страна на ЈПКД Комуналец-Полин, се работи на расчистување на двете составни депонии на депонија Карач – Голема Депонија и Мала Депонија, како и на расчистување на самиот пристапен пат до истите. Со акцијата е предвидено затрупување на целиот смет од депонијата во ров, порамнување на депонијата, како и правење на тампон зона од 20м околу депонијата како превенција од нејзино запалување.
20.08.2021 Повеќе
На 21 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Нов Дојран
Почитувани, Ве известуваме дека денес (05.08.2021 година) водоснабдувањето во Нов Дојран ќе биде прекинато поради дефект на главната водоводна линија настанат на улицата Едвард Кардељ. Прекинот се очекува да трае до 16:00 часот.
05.08.2021 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова