17.05.2022 09:17:00
Прекин на водоснабдување во Стар Дојран
Почитувани корисници, Ве известуваме дека денес 17.05.2022 година (вторник) ќе биде прекинато водоснабдувањето во Стар Дојран. Се работи на отстранување на дефекти на секундарна водоводна линија. Се очекува нормализирање на водоснабдувањето до 14:00 часот.
На 0 луѓе и се допаѓа ова