19.05.2022 10:06:00
Прекин на водоснабдување во Нов Дојран
Почитувани корисници, Ве известуваме дека денес 19.05.2022 година (четврток) ќе има прекин на водоснабдувањето во Нов Дојран поради настанат дефект на главната водоводна линија на улицата Едвард Кардељ. Во моментот се работи на отстранување на дефектот и се очекува прекнот да трае најкасно до 13 часот.
На 0 луѓе и се допаѓа ова