Плати брзо и лесно преку нашите сервиси за онлајн плаќање
Без чекање ред во банка и без провизија!
Честит 8 Септември - Денот на независноста!
Нека ни е честит големиот јубилеј 30 години независна и суверена Република Северна Македонија!
08.09.2021 Повеќе
На 2 луѓе и се допаѓа ова
Расчистување и порамнување на депонија „Карач“
Во тек е акција за расчистување и порамнување на депонијата „Карач“ во Стар Дојран на вкупна површина од 50.000м2. Со соодветна механизација, ангажирана од страна на ЈПКД Комуналец-Полин, се работи на расчистување на двете составни депонии на депонија Карач – Голема Депонија и Мала Депонија, како и на расчистување на самиот пристапен пат до истите. Со акцијата е предвидено затрупување на целиот смет од депонијата во ров, порамнување на депонијата, како и правење на тампон зона од 20м околу депонијата како превенција од нејзино запалување.
20.08.2021 Повеќе
На 21 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Нов Дојран
Почитувани, Ве известуваме дека денес (05.08.2021 година) водоснабдувањето во Нов Дојран ќе биде прекинато поради дефект на главната водоводна линија настанат на улицата Едвард Кардељ. Прекинот се очекува да трае до 16:00 часот.
05.08.2021 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Честит Илинден!
Почитувани, Ви го честитаме празникот со големо историско значење за македонскиот народ - Честит Илинден! За многу години!
02.08.2021 Повеќе
На 15 луѓе и се допаѓа ова
Известување за саниран дефект
Почитувани корисници, Ве известуваме дека дефектот на главната водоводна линија е саниран и дека водата е пуштена. Водоснабдувањето ќе биде за кратко време нормализирано во сите делови на Стар Дојран. Им благодариме на сите што имаа трпение и разбирање за настанатата ситуација.
29.07.2021 Повеќе
На 2 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Стар Дојран
Почитувани корисници, Ве известуваме дека поради дефект на главната водоводна линија во Стар Дојран, во текот на доцните часови ќе дојде до прекин на водоснабдувањето од неколку часа. Екипата на водовод ќе работи во текот на ноќта со цел што побрзо решавање на проблемот.
29.07.2021 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Честит Курбан Бајрам
На сите граѓани и верници од исламска вероисповед, Ви го честитаме денешниот голем празник Курбан Бајрам!
20.07.2021 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Нов Дојран
Почитувани корисници од Нов Дојран, Ве известуваме дека денес 05.07.2021 (понеделник) поради тековни активности ќе биде прекинато водоснабдувањето. Прекинот ќе започне во 09:00 часот и ќе трае до 12:00 часот.
05.07.2021 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Стар Дојран
Почитувани корисници од Стар Дојран, Ве известуваме дека денес 19.06.2021 (сабота) поради настат дефект на водоводната мрежа ќе биде прекинато водоснабдувањето. Прекинот се очекува да трае најкасно до 15:00 часот.
19.06.2021 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова
Прекин на водоснабдување во Стар Дојран
Почитувани корисници од Стар Дојран, Ве известуваме дека денес 16.06.2021 (среда) поради тековно одржување на водоводната мрежа ќе биде прекинато водоснабдувањето. Прекинот ќе започне од 08:00 часот и се очекува да трае најкасно до 15:00 часот.
16.06.2021 Повеќе
На 0 луѓе и се допаѓа ова