05.05.2018 20:43:00
Поставени контејнери во с.Фурка
Во рамки на акцијата за чистење и разубавување на с.Фурка, беа поставени и контејнери за комунален отпад. Во прва фаза поставени се 5 контејнери а ќе бидат вкупно 10 до средина на месец септември.
На 0 луѓе и се допаѓа ова