24.07.2018 23:43:00
Пешачка патека покрај објект на ЕЛЕМ
Изградена пешачка патека со бекатон плочки со што се поврза поплавениот предел што води од главна улица до пешачко-рекреативната патека покрај Дојранското Езеро.
На 0 луѓе и се допаѓа ова