16.01.2023 10:29:00
Известување
Ве известуваме дека прекинот на водоснабдувањето во Нов Дојран е поради настанат дефект на главната водоводна линија и ќе трае до негово санирање, најкасно до 14:00 часот.
На 1 луѓе и се допаѓа ова