16.08.2022 17:04:00
Прекин на водоснабдување во Стар Дојран
Почитувани корисници, Ве известуваме дека поради настанат дефект, денес 17.08.2022 (среда) во периодот од 08:00 до 13:00 часот во Стар Дојран ќе биде прекинато водоснабдувањето.
На 0 луѓе и се допаѓа ова