Најава


Со услугата Мој ЈПКД добивате можност за преглед, превземање и онлајн плаќање на фактури без провизија.

За да ја користете оваа услуга мора да имате отворено корисничка сметка.

Доколку веќе имате отворено корисничка сметка тогаш користете ја оваа форма за да се најавите.

Доколку сеуште немате отворено корисничка сметка тогаш може да се регистрирате овде.

Упатство за како да отворите корисничка сметка може да најдете овде.

Упатство за како да го користете Мој ЈПКД може да најдете овде.